Kişisel verilerin korunması hakkında bilgilendirme;

Şirketimiz Kivi Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği, Tüketici Mevzuatı Çerçevesinde yürürlükte bulunan sair Mevzuat hükümleri, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve diğer ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde ve müşterilerimizle akdedilen sözleşme şartlarını yerine getirebilmek ve yine müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek amacı doğrultusunda ve de yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizi (kimlik bilgileri, iletişim bilgileri, kredi bilgileri, ödeme bilgileri, cinsiyet, meslek, eğitim, medeni durum, vb. gibi bilgileri) sizlerden hizmet kanallarımız vasıtasıyla sözlü veya yazılı olarak ya da elektronik ortamda talep etmekte, elektronik (internet/mobil vb.) veya kâğıt ortamında işleme dayanak olacak şekilde kaydetmekte, gerekli kayıt ve belgeleri düzenlemekte, bu bilgileri saklamakta ve işlemektedir.

Talep edilen kişisel verileriniz ve bilgileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, Kivi Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından, Veri Sorumlusu sıfatıyla, aşağıda belirtildiği şekilde KVKK’na ve diğer Kanunlarda öngörülen usul ve esaslara göre; kaydedilme, muhafaza edilme, güncel tutulma, üçüncü kişilere açıklanma ve aktarılma ve de KVKK’da sayılan şekillerde işlenme işlemlerine tabi tutulabilecektir.

İşbu kişisel veri ve bilgileriniz şirketimizin ürün veya hizmetlerinden yararlanabilmeniz amacıyla, açık rızanıza istinaden veya tabi olduğumuz yasal mevzuat başta olmak üzere KVKK md. 5/f.2’de öngörülen diğer hallerde, belirtilen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gerekli tüm bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve yasal saklama süresince veya işleme amacının gerekli kıldığı süre boyunca saklanacaktır.

Şirketimiz işbu kişisel verilerinizi sadece müşterilerimizin açık rızasına istinaden veya tabi olduğumuz yasal mevzuat başta olmak üzere KVKK md. 5/f.2’de öngörülen diğer hallerde, müşterilerimize farklı ürün ve hizmetler ve avantajlar sunulması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacı doğrultusunda veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan tüm resmi veya özel kurum veya kuruluşları ile ve yine gerekli tedbirler alınarak, şirketimizin faaliyetleri gereği anlaşmalı olduğumuz sair kişi, kurum, tedarikçi, bayi, yetkili satıcı, banka, ödeme kuruluşu vb. her ne sıfatla olursa olsun tüm iş ortaklarımız ile paylaşabilecektir.

Kişisel verileriniz yukarıda belirtilen Kivi Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. şirketine ait ortak veri tabanında 6698 Sayılı KVKK md. 12 hükümleri çerçevesinde gizli olarak saklanacak ve ticari amaçlarla üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır. Şirketimiz kişisel verilerinizin saklandığı bilgi sisteminin güvenliği için kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemek, kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini önlemek ve kişisel verilerin muhafazasını sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli her türlü teknik ve idari tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. Şirketimizin gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına rağmen, web sitesine veya sisteme yapılacak saldırılar sonucunda kişisel verilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, şirketimiz bu durumu derhal sizlere ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirecektir.

KVKK’nın 11. maddesi gereği, işbu maddenin yürürlüğe girdiği tarih olan 07.10.2016 tarihi itibariyle Kişisel Verileriniz ile ilgili sahip olduğunuz haklarınız aşağıda sayılmıştır:

Şirketimize müracaat ederek kendinizle ilgili;
a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
e) 7. maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda belirtilen amaçlarla KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olan kişisel verileriniz; işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde resen veya ilgili kişinin talebi üzerine şirketimizce silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu md. 82 ve 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu md. 138 hükümlerine göre ise Kanunların belirlediği süreler geçince şirketimizce silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

Yukarıdaki bilgilendirme dokümanın tamamını okudum, anladım ve www.modasaat.com üzerinden kullanım koşullarını onaylayarak yahut mağazalarda cep telefonuma gönderilen onay kodunu mağaza yetkilisi ile paylaşmak suretiyle yine elektronik şekilde onay vererek KVKK kapsamında kişisel verilerimin;
-Yukarıda belirtilen yöntemler ile toplanmasına ve yine yukarıda belirtilen amaçlar dâhilinde işlenmesine,
-Yukarıda belirtilen yurtiçi ve yurtdışındaki üçüncü kişilere aktarılmasına, yine yukarıda belirtilen amaçlar dâhilinde yurtdışına aktarılmasına/paylaşılmasına, açık rıza veriyorum.
İşbu metnin bir kopyası tarafımız ile paylaşmış olduğunuz e-posta adresinize iletilmiştir.
Ticari elektronik ileti onayı;
Moda Saat unvanı adı altında Kivi Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. olarak ilgili haber ve kampanyalardan sizi anında e-posta, sms vb. elektronik iletişim araçlarıyla haberdar edebilmemiz için iletişim izninizi istiyoruz.
Yukarıdaki bilgilendirmeyi okudum, anladım ve geçmişte paylaşmış olduğum ve/veya gelecekte paylaşacağım iletişim bilgilerimi içeren kişisel verilerimin KVKK ve Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun kapsamında Moda Saat unvanı adı altında Kivi Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti tarafından reklam, kampanya, avantaj, haber ve diğer benzeri faydaların sağlanabilmesi adına işlenmesine ve bu kapsamda e-posta, sms vb. elektronik iletişim yöntemleriyle irtibata geçilmesine açık rıza veriyorum.

Moda Saat tarafından elektronik ticari ileti gönderi alımını durdurmak isterseniz, Üye panelinizin “Hesabım” kısmından “Haber Bülteni Üyeliği” kutucuğunu boş bırakmanız yeterli olacaktır.